Alternatieve energie in België > Groene energie

Groene energie

groene energieDe opwarming van de aarde is volop bezig, het stopt niet meer. We moeten de aarde dringend opnieuw verse zuurstof geven voor het te laat is . De mogelijke oorzaken van ons overbodig gebruik van energie kunnen catastrofaal zijn. De zee zal stijgen waardoor op termijn heel wat overstromingen zullen komen. De landbouw zal minder goed draaien omdat er lange droogtes zullen zijn waardoor de producten afsterven. De skigebieden zullen verdwijnen en de ozonlaag zal dalen.

Moeten we verder gaan met oorzaken of moeten we dit dringend stoppen? Er bestaan al 100de filmen over het einde van de aarde of de gevolgen van onze leef gewoontes. Alleen staan we er niet bij stil dat deze gevolgen op TV ooit echt op aarde zullen komen als we niets doen. Daarom is het nodig om over te stappen naar alternatieve groene energie. Bekijk onze website en ga op zoek naar een energie die het beste bij je past.

Zonne-energie is het populairste, volgens de wetenschap zouden we miljarden jaren van deze energie bron kunnen profiteren. Er bestaan al heel wat apparaten om zonne-energie te gebruiken. Wind-energie is in Nederland erg populair, in heel wat steden staan windmolens en geven stroom aan heel wat huizen of toestellen.